Vores mål er at gøre hele processen så enkel og effektiv som muligt, så du kan fokusere på at omsætte indsigt til handling.

360 graders feedback analyse

Ønsker du at styrke lederskabskompetencerne, forbedre samarbejdet eller identificere udviklingsområder hos dig selv og dine ledere, så kan vores 360° feedback analyser hjælpe dig med at nå dine mål og maksimere din organisations potentiale.

Med en struktureret 360° feedback analyse får du et helhedsorienteret billede af performance og adfærd, som den opleves af dem omkring dig. 360° feedback er et stærkt personligt udviklingsværktøj, der giver værdifuld indsigt i, hvordan dine medarbejdere, kolleger, samarbejdspartnere og leder oplever dig. Ved at kombinere data fra forskellige kilder sikrer vi en omfattende og pålidelig feedback, som er et værdifuldt dialogværktøj til at lykkes i dit job gennem selvudvikling.

Feedback er for mange en stærk følelsesmæssig oplevelse, hvor andre tegner et billede af, hvordan de oplever din adfærd i bestemte sammenhænge.

Respondenterne er selv en del af billedet, når de svarer – så feedback er derfor hverken objektiv eller hele ”sandheden”. Et 360° feedback tilbyder dig et nyt perspektiv på din adfærd som leder, kollega og medarbejder, og giver mulighed for at identificere såvel styrkeområder som ”blinde vinkler” hos dig selv.

Feedback er en gave, som du selv beslutter, om du vil modtage

Hos COMPAGNON indhenter vi feedback og udarbejder en 360° rapport. Rapporten er grundlaget for en personlig 1:1 tilbagelæsning, hvor vi hjælper med at tolke den feedback, du har modtaget og identificere dine styrker og relevante indsatsområder. Vores mål er at gøre hele processen så enkel og effektiv som muligt, så du kan fokusere på at omsætte indsigt til handling.

Vi benytter os af værktøjet, e-asy 360°, fra e-stimate, der er et struktureret og fleksibelt værktøj, som både kan benyttes med en prædefineret og en skræddersyet spørgeramme.

E-asy 360° værktøjet er tæt knyttet til e-stimate personligheds profilen, som er COMPAGNONs foretrukne værktøj i vores personprofil workshops

Fortrolighed og datasikkerhed er ekstremt vigtig for os, så vi har implementeret en række sikkerhedsforanstaltninger, der beskytter dine og dine medarbejderes personlige oplysninger og feedback mod uautoriseret adgang og misbrug.

Ved at kombinere 360° feedback med et coachingforløb hos COMPAGNON, får du mulighed for at komme i dybden med en konkret handlingsplan for de områder, hvor du ønsker at sætte ind.

Hos COMPAGNON tror vi grundlæggende på, at du kan skabe en kultur med kontinuerlig læring og vækst ved at give dine kolleger og medarbejdere en stemme gennem ærlig og konstruktiv feedback.

Kontakt os i dag for at starte rejsen mod forbedrede præstationer og stærkere relationer.

Indhold i e-asy 360° rapporten

  • Samlet performance
  • Trafiklys
  • Egenvurdering vs. øvrige respondenters vurdering
  • Kompetencer sorteret efter score
  • Spredning i besvarelser
  • Kommentarer fra besvarelser
  • Feedback vindue: – Erkendte udviklingsområder – Mulige styrker – Bekræftede styrker – Blinde pletter
  • Top- & bund spørgsmål
  • Gap analyse