Kommunikation og feedback kursus

Oplev vores inspirerende éndags kursus, “Kommunikation og feedback”, der henvender sig til teams, som stræber efter at opbygge tillid og forbedre samarbejdet gennem stærkere mundtlig og skriftlig kommunikation.

Feedback er en kritisk faktor for succes i enhver organisation, men det er også en sjældenhed. Både ledere og medarbejdere kæmper ofte med at mestre kunsten at give feedback effektivt. Udfordringen forstærkes især, når det handler om kritisk feedback, hvor frygten for at ødelægge relationen til modtageren kan fylde meget. Selv positiv feedback kan være svært at give, selvom vi alle ved, hvor meget det kan bidrage til vores vækst både personligt og professionelt.

Vi træner feedback i konkrete hverdagssituationer

På kurset træner vi kunsten at give både positiv og negativ feedback ud fra en række dagligdagssituationer, som de fleste genkender.

Vores tilgang er inspireret af bestselleren “Speed of Trust”, idet vi integrerer en guidende feedbackmodel og en tillidsbaseret samarbejdsmodel for at skabe en dybdegående forståelse for effektiv kommunikation.

Kurset er både en naturlig forlængelse af vores “Personprofil workshop“, men kan også gennemføres som et selvstændigt kursus uden behov for forudgående personlighedsprofiler.

Formålet med workshoppen er at øge bevidstheden om, hvordan man kan forbedre kommunikationen for at undgå misforståelser og konflikter

Undgå misforståelser og konflikter

Gennem en blanding af engagerende oplæg og interaktive øvelser i små grupper vil deltagerne lære at formidle deres budskab effektivt til en række forskellige målgrupper.

Formålet med workshoppen er at øge bevidstheden om, hvordan man kan forbedre kommunikationen for at undgå misforståelser og konflikter, samt at skabe en atmosfære af tillid, der fremmer teamets samarbejde. Deltagerne vil få værdifulde redskaber og indsigt i, hvordan kropssprog skriftlig kommunikation kan tilpasses til forskellige persontyper.

Værktøjer, der kan bruges med det samme

Deltagerne går fra kurset med en oplevelse af:

  • At føle sig mere trygge ved at give feedback – selv i vanskelige situationer
  • At have opnået en dybere forståelse for effektiv kommunikation
  • At være blevet introduceret til en værdifuld værktøjskasse, der styrker deres evner både i tale og skrift
  • At føle sig bedre i stand til at tilpasse deres kommunikation til enhver situation og modtager.

Deltagerne får naturligvis adgang til kursusmaterialet samt praktiske værktøjer, der kan bruges til at optimere kommunikationen i hverdagen.

Investér i din teams kommunikationsevner i dag og oplev, hvordan dit team lynhurtigt tilegner sig effektive værktøjer, der skærper deres kommunikative evner i dagligdagen.