Strategi og forretningsudvikling

Søger du professionel vejledning til at styrke organisationens succes? Ønsker du at inddrage din organisation i det strategiske arbejde? Og er du optaget af at skabe en tydelig retning for hele organisationen, som er ambitiøs og samtidig enkel at kommunikere?

Hos COMPAGNON skaber vi inddragende processer i samarbejde med dig, der passer til din organisations specifikke behov og udfordringer.

Vores erfaring og ekspertise sikrer, at du og din organisation er rustet til at navigere gennem komplekse forretningslandskaber og realisere jeres fulde potentiale. Lad os sammen skabe en visionær fremtid for din virksomhed.

Sagt om COMPAGNON

”Jeg har gennem de seneste år haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Liselotte og har oplevet hende både som leder og facilitator i mange forskellige sammenhænge.

Liselotte har en evne til at lytte og analysere sig frem til, hvad der vil være den bedste måde at angribe en problemstilling på. En af hendes særlige styrker ligger i at skabe følgeskab og engagement. Hun tænker kreativt og arbejder samtidig struktureret, hvilket er en fantastisk kombination, når jeg som leder har brug for hjælp til at oversætte store visioner og vilde ideer til konkrete og gennemtænkte processer.

Jeg giver derfor mine varmeste anbefalinger til at bruge Liselotte som både facilitator, organisations- og forretningsudvikler.”

Niels Duedahl, Adm. Direktør, Norlys Koncernen

“I forbindelse med afdækning af et forretningsområde, har Liselotte været en kompetent samarbejds- og sparringspartner. Liselotte formåede at sætte sig ind i forretningsområdet og opgaven på kort tid og gav os anvendelige værktøjer til vores del af opgaveløsningen.

Liselotte overholder deadlines og der har været en rigtig god dialog. Vi er særdeles tilfredse med det færdige resultat”.

Birgitte Hee Olesen, Direktør, Inspiring Denmark