Jeg ledsager dig trin for trin og tilpasser tempoet efter dig og dine behov.

Forløb for stressramte

Er du overvældet af stress? Ønsker du at finde balance og trivsel igen? Som stress coach hjælper jeg dig med at navigere gennem stressens udfordringer og finde vejen til et liv med større ro og velvære.

Grib muligheden for at transformere dit liv og bane vejen for en fremtid uden stress. Stress rammer typisk stærke, loyale og arbejdsomme mennesker, der været under betydeligt pres gennem længere tid. Stress er ikke en sygdom i sig selv, men derimod en tilstand, der kan fremkalde sygdomme, vi i forvejen er disponeret for, hvis vi ikke tager vare på os selv.

I et forløb med mig som stress coach giver jeg dig viden om, hvad stress er, og hvordan det påvirker din krop og hjerne. Jeg introducerer dig til værktøjer, der hjælper med at få ro på stressen, så du kan tænke klart og blive den udgave af dig selv, du ønsker at være.

Oplev forvandlingen fra stress til overskud og balance med mig som din stress coach.

Forløbet er baseret på den anerkendte metode “Kuren mod Stress”. Gennem 8 dynamiske sessioner guider jeg dig igennem de 5 transformative trin, der har hjulpet utallige mennesker med at overvinde stress og genoprette deres livskvalitet.

Udforsk og udfold dit fulde potentiale

Alt efter hvor stresset du er, når vi starter, kan det være nødvendigt at forlænge det personlige forløb med 2-4 ekstra sessioner for at gøre dig HELT stressfri. For langt de fleste vil dette dog ikke være nødvendigt. Vi tager en snak om det, inden du starter på forløbet, så du har en ide om, præcis hvad du kan forvente.

Forløbet er bygget op omkring ”Kuren mod stress” trappen. Forestil dig at stige op ad en trappe, hvor hvert trin repræsenterer en afgørende fase i din rejse mod velvære. Jeg guider dig trin for trin og tilpasser tempoet efter dig og dine behov. På den måde sikrer vi, at du bevæger dig fremad i det tempo, der er bedst for dig, så du kan opnå varige resultater.

Kuren mod stress trappen

Symptomer på stress

 • Du føler dig konstant træt
 • Du har svært ved at koncentrere dig
 • Du har aldrig eller sjældent god tid
 • Du når sjældent det, du sætter dig for
 • Du mangler energi til at være noget for dig selv og andre
 • Du har svært ved at være nærværende, når du taler med folk
 • Du oplever symptomer som hjertebanken, hovedpine, eller åndedrætsbesvær
 • Du oplever hverdagen som kaotisk
 • Du glemmer ofte ting og aftaler
 • Du er du mere sur og irritabel end du er glad og afslappet
 • Du har svært ved at rumme andre mennesker
 • Du har en konstant følelse af at være utilstrækkelig

Når din energi er genskabt finder vi i fællesskab frem til den vej, der er den rigtige for dig.

Din guide til et meningsfyldt liv uden stress

Med min støtte og vejledning vil du opleve fremskridt dag for dag, indtil du når toppen af trappen og oplever et liv præget af overskud, ro og balance.

I den første fase af forløbet er jeg din guide til at komme ud af den akutte stress, så du får genskabt din energi.

Når din energi er genskabt finder vi i fællesskab frem til den vej, der er den rigtige for dig.

Du vil lære at reflektere over og blive bevidst om de faktorer, der udløser din stress, samt skabe en plan for at vende tilbage til en hverdag uden stress, så du kan lægge stress bag dig én gang for alle.

Kontakt mig i dag for at begynde dit personlige stressforløb og opnå en tilværelse præget af balance og trivsel.