Personprofil workshop

Vi mennesker er mere innovative og trives bedre i miljøer, hvor meninger brydes og vi tør udfordre hinanden. De helt store effektivitetsgevinster ligger ofte gemt i vores evne til at udnytte vores forskelligheder og forløse det kæmpe potentiale, som diversiteten i et team gemmer på.

Øget selvindsigt og viden om kolleger

Hvis du ønsker at lære dine kolleger endnu bedre at kende og samtidig forstå dig selv og din egen adfærd bedre, så er en personprofil workshop fra COMPAGNON den perfekte mulighed. I løbet af en enkelt dag vil du ikke kun få en øget selvindsigt, men også en dybere forståelse for jeres forskelligheder. Vores workshop kombinerer spændende oplæg med interaktive øvelser i små grupper, hvor vi fokuserer på at identificere teamets styrker og løse eventuelle udfordringer med kommunikationen.

E-stimate personlighedsprofilen

Før workshoppen udfylder deltagerne en e-stimate personlighedsprofil, som de får en kort individuel tilbagelæsning på. Det sikrer, at deltagerne forud for workshoppen kan forberede spørgsmål og reflektere over deres egne styrker og udviklingsområder.

Workshoppen kan suppleres med individuelle coachingforløb, der sætter endnu mere fokus på den personlige udvikling med afsæt i personlighedsprofilen.

Adgang til kursusmaterialet samt praktiske værktøjer

Efter workshoppen går deltagerne hjem med en følelse af at have opnået:

  • Dybere indsigt i deres egen og deres kollegers personlighed og adfærd.
  • Et fælles sprog for effektiv adfærd og samarbejde.
  • Praktiske værktøjer, der kan styrke samarbejdet i teamet.
  • Bevidsthed om værdien af at tilpasse sin adfærd og kommunikation til andre.

Deltagerne får naturligvis adgang til kursusmaterialet samt praktiske værktøjer, der kan bruges til at optimere samarbejdet i det daglige.

Gå ikke glip af denne mulighed for at styrke samarbejdet i din afdeling. Kontakt os i dag og lad os sammen skabe fundamentet for teamets succes.

Personprofiler som kickstarter til at skabe følgeskab

Ledelse er mere end blot at nå sine mål. Ledelse handler om ærlighed, respekt og om at frigøre potentialet hos medarbejderne. Desværre er mange ledere uvidende om deres egen motivationskilde til ledergerningen.

Hvad definerer en god leder? Er det bare resultater, eller handler det om en dybere forståelse for ledelsesprincipper?

Når vi spørger ledere om deres motivation, fremhæver de ofte indflydelse. Men bagved ligger måske snarere ønsket om magt eller omsorg. Desværre synes samtaler om ledelse stadig at være fanget i gamle stereotyper, hvor det bliver vanskeligt at sætte ord på, hvad der skaber en god leder.

Ved at arbejde med personprofiler får du skabt et sprog for adfærd og ledelse, samtidig med, at du opnår en større bevidsthed om din egen motivation og dermed bliver mere autentisk i din ledelsesstil.

God ledelse kræver en reflekteret tilgang, hvor du som leder stiller dig selv det grundlæggende spørgsmål: ”Hvorfor vil jeg være leder og hvordan vil jeg udfolde mit lederskab?”