Som person er jeg imødekommende, åben,
nysgerrig og skarpsindig

Velkommen til COMPAGNON – din partner i dynamisk forretningsudvikling og ledelse.

I 2010 grundlagde jeg COMPAGNON med et klart fokus på at skabe forbindelser mellem forretningsudvikling, strategi, trivsel og ledelse. Med mine mange års erfaring som leder inden for produktudvikling, projektledelse, kommunikation og marketing har jeg opbygget en solid ekspertise, der gør mig i stand til at tilbyde kompetent rådgivning og sparring til ledere og virksomhedsejere.

Min baggrund inkluderer en MBA i Corporate Entrepreneurship, en HD i Afsætning en samt en uddannelse som proceskonsulent og facilitator. Desuden er jeg certificeret Executive Coach og Stress Master samt certificeret i flere personlighedsprofiler, der skaber et solidt fundament for at arbejde adfærd og ledelsesdynamikker.

Som person er jeg imødekommende, åben, nysgerrig og skarpsindig. Jeg møder dig og dit team i øjenhøjde og designer processer med et kreativ twist og et glimt i øjet. Min mission er at guide dig og dit team mod den optimale succes.

Uanset om det handler om udvikling af en ny strategi, lancering af et nyt forretningsområde, eller forbedring af trivsel og samarbejde i jeres team, er jeg her for at støtte jer.

Jeg har et netværk af erfarne og professionelle samarbejdspartnere inden for projektledelse, rekruttering, facilitering, coaching, innovation og lederudvikling, som gør mig i stand til at sammensætte det stærkeste team til at tackle netop de udfordringer, I står over for.

Velkommen til COMPAGNON – hvor vi sammen skaber fremtidens succes for din virksomhed.

Vi designer processer med et kreativt twist og et glimt i øjet