“I forbindelse med afdækning af et forretningsområde, har Liselotte været en kompetent samarbejds- og sparringspartner. Liselotte formåede at sætte sig ind i forretningsområdet og opgaven på kort tid og gav os anvendelige værktøjer til vores del af opgaveløsningen.

Liselotte overholder deadlines og der har været en rigtig god dialog. Vi er særdeles tilfredse med det færdig resultat”.

Birgitte Hee OlesenDirektør, Inspiring Denmark

”Jeg har gennem de seneste år haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Liselotte og har oplevet hende både som leder og facilitator i mange forskellige sammenhænge.

Liselotte har en evne til at lytte og analysere sig frem til, hvad der vil være den bedste måde at angribe en problemstilling på. En af hendes særlige styrker ligger i at skabe følgeskab og engagement. Hun tænker kreativt og arbejder samtidig struktureret, hvilket er en fantastisk kombination, når jeg som leder har brug for hjælp til at oversætte store visioner og vilde ideer til konkrete og gennemtænkte processer.

Jeg giver derfor mine varmeste anbefalinger til at bruge Liselotte som både facilitator, organisations- og forretningsudvikler.”

Niels DuedahlAdm. Direktør, Norlys Koncernen

”I min tid som hhv. Direktør for Stofa Erhverv og Direktør for SE koncernens elnetselskab, har deltaget i 3 tunge strategiprocesser faciliteret af Liselotte Bauer Mols. Kendetegnende for processerne var, at de blev effektivt faciliteret af Liselotte og med et bredt spektrum af inputgivere fra hele organisationen. Hun bidrog til en høj grad af professionalisme som gjorde, at processen blev både praktisk og kreativ, samtidig med at altid var en god struktur i arbejdet. Efter de enkelte workshops var der løbende skriftlig opfølgning, hvor konklusioner blev skærpet og efterfølgende visualiseret i håndtegnede skitser, som vi også anvendte til at kommunikere i øjenhøjde til medarbejderne – særligt dette gjorde, at det var nemmere at opnå konsensus og følgeskab af den samlede ledergruppe.

Liselotte var en nøgleperson for os til at sikre et solidt output som reelt dannede grundlag for hele vores strategi og ledelsesretning i de efterfølgende år.   

Gennem processen kunne jeg slappe af som leder og engagere mig i diskussionerne, fordi jeg var tryg ved, at Liselotte styrede processen igennem for os – jeg medgiver hermed mine bedste anbefalinger og vil bruge hende igen til tilsvarende opgaver.”

Michael Plesner ØstergaardDirektør, Stofa Erhverv / SE koncernens elnetselskab